Make-up advies on fleek

Wat leuk dat ik voor je aan de slag mag! We gaan samen kijken naar make-up advies dat bij je past. Vul hieronder het formulier in. Dan neem ik snel contact met je op.

Wil je weten wat er precies in het on fleek pakket zit t.w.v. € 47,-? Lees dan even verder.

Boek je make-up advies on fleek

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dit krijg je:

Persoonlijk advies

Waar je wat aan hebt en direct mee aan de slag kunt. We starten met een vragenlijst. Niet alleen om jouw vragen en wensen te inventariseren, maar ook zodat ik alle informatie heb om je een goed advies te kunnen geven.

w

Make-up call

We plannen een gesprek in, telefonisch of video, om het advies door te spreken. Zorg dat je aantekeningen maakt, dan kun je er daarna zelf mee aan de slag!

U

Analyse van je gezicht

Om het beste advies te geven kijk ik naar je gezicht. De vorm van je gezicht en je ogen, je teint en de kleuren van je ogen en haar. Dit deel ik uiteraard graag met je!

Advies op papier

Vind je het lastig om alles te onthouden of mee te schrijven? Geen zorgen! Je krijgt van mij het advies op papier om nog eens rustig na te lezen.

Uitleg technieken en tools

Altijd handig als je weet hoe je de make-up moet aanbrengen en welke tools je daar het beste bij kunt gebruiken. Dan weet je na het advies precies wat je moet doen.

Face-to-face sessie mogelijk

In Apeldoorn of op eigen gekozen locatie. Wanneer je op locatie wil afspreken dan reken ik een kilometervergoeding van
€ 0,29 per kilometer.

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks de laatste nieuwtjes, beautytips én meer over mijn werk in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan!

Je bent ingeschreven!

Pin It on Pinterest