“Je hoeft geen visagist te zijn om er prachtig uit te zien!”

Persoonlijk Make-up advies

Op zoek naar make-up advies? Word Beautyproof en draag de make-up die bij je past! Met gemak, zonder ingewikkelde tutorials of een waslijst aan producten.

Honderden producten heb ik gekocht, uitgeprobeerd en weer weggegooid. Omdat het niet stond of ik het niet mooi opgebracht kreeg. En natuurlijk zat er ook wel eens iets goeds bij, maar dat was puur geluk. Totdat ik ontdekte waar het allemaal om draait: weten wat bij je past. Ik leerde dat wat iemand anders prachtig staat bij mij heel anders kan uitvallen. En dat een goed zittende make-up geen mazzel of een hele studie is, maar je hier zelf direct wat aan kunt doen. Dat was het keerpunt! Ineens regende het complimenten over mijn make-up. Er werd zelfs gevraagd of ik hen wilde opmaken of advies kon geven.

Herkenbaar?

Z

Je weet niet wat je moet kopen, er is zoveel keuze

Z

Je weet niet welke kleuren je staan

Z

Het kost je enorm veel tijd om alles zelf uit te zoeken

Z

Je doet al jaren hetzelfde en wil eens wat anders

Z

Je kunt maar geen passende producten vinden

Z

Je hebt niet de juiste tools en technieken paraat om de make-up mooi aan te brengen

Van 1 dag mooi opgemaakt, naar altijd Beautyproof

 

Dat frustrerende gevoel dat alles het nét niet is. Of dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Wat nou als ik je vertel dat ook jij jezelf mooi kunt opmaken?

Make-up advies met gemak, zonder ingewikkelde tutorials of een waslijst aan producten. Binnen je eigen budget. Én je kunt er direct mee aan de slag. Oftewel uren voor een winkelschap staan of je make-up verkeerd aanbrengen hoeft niet meer!

Na mijn make-up advies weet je:

Hoe je je sterke punten kunt accentueren;

Welke kleuren en producten bij jou passen;

Hoe je je make-up het beste kunt aanbrengen.

Make-up advies op maat

1. Vragenlijst

Bij mij geen standaard advies, maar advies op maat. Daarom start ik met een vragenlijst om in te vullen. Zo kom ik er bijvoorbeeld achter of je veel of weinig make-up gebruikt, wat je huidtype is en of je nog speciale wensen of vragen hebt. In het geval van een online sessie vraag ik je ook een foto met make-up én eentje zonder te laten zien.

2. Aan de slag

Met alle informatie uit de vragenlijst kan ik aan de slag! Ik analyseer je gezichts- en oogvorm en bepaal je sterke gezichtskenmerken. Daarna onderzoek ik je huidtype én je kleurtype. Zodat ik je niet alleen kan vertellen welke kleuren oogschaduw jouw ogen laten knallen, maar ook bijvoorbeeld of je het beste producten op olie- of waterbasis kunt gebruiken.

3. Make-up advies

Iedereen is anders. En ieder advies dus ook! Maar na mijn make-up advies kun jij sowieso:

  • een egale basis creëren
  • je ogen laten stralen met de juiste kleur oogschaduw én aanbrengtechnieken
  • je gezichtskenmerken benadrukken met blush, contour en highlight
  • je wenkbrauwen stylen
  • een mooie lip creëren
  • de finishing touch aanbrengen voor een longlasting effect van je make-up

Wat anderen zeggen

“Ik was zelf erg aan het zoeken naar de juiste foundation. Irene heeft mij hier super goed bij geholpen. Samen hebben we verschillende opties bekeken en geprobeerd. Ze heeft mij laten zien waar ik op moet letten en wat bij mijn huid past. Ook heeft ze geholpen bij het leren zetten van nepwimpers. Met haar tips lukte het bijna in 1x!”

Joyce

“Wat ik fijn vond aan het make-up advies: geen dikke laag plamuur, maar alleen de voor mij benodigde hoeveelheid make-up om mijn gezicht het mooist uit te laten komen. En ook zelf doen, dus leren. Aanrader!”

Paulien

Wat kost het?

Heb je een vraag?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.