“Je hoeft geen visagist te zijn om er prachtig uit te zien!”

Persoonlijk Make-up advies

Op zoek naar persoonlijk make-up advies? Word Beautyproof en draag de make-up die bij je past! Met gemak, zonder ingewikkelde tutorials of een waslijst aan producten.

Honderden producten heb ik gekocht, uitgeprobeerd en weer weggegooid. Omdat het niet stond of ik het niet mooi opgebracht kreeg. En natuurlijk zat er ook wel eens iets goeds bij, maar dat was puur geluk. Totdat ik ontdekte waar het allemaal om draait: weten wat bij je past. Ik leerde dat wat iemand anders prachtig staat bij mij heel anders kan uitvallen. En dat een goed zittende make-up geen mazzel of een hele studie is, maar je hier zelf direct wat aan kunt doen. Dat was het keerpunt! Ineens regende het complimenten over mijn make-up. Er werd zelfs gevraagd of ik hen wilde opmaken of advies kon geven. Ja dat kan! Je kunt mij boeken voor online of persoonlijk make-up advies.

Herkenbaar?

Z

Je weet niet wat je moet kopen, er is zoveel keuze

Z

Je weet niet welke kleuren je staan

Z

Het kost je enorm veel tijd om alles zelf uit te zoeken

Z

Je doet al jaren hetzelfde en wil eens wat anders

Z

Je kunt maar geen passende producten vinden

Z

Je hebt niet de juiste tools en technieken paraat om de make-up mooi aan te brengen

Van 1 dag mooi opgemaakt, naar altijd Beautyproof

 

Dat frustrerende gevoel dat alles het nét niet is. Of dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Wat nou als ik je vertel dat ook jij jezelf mooi kunt opmaken?

Make-up advies met gemak, zonder ingewikkelde tutorials of een waslijst aan producten. Binnen je eigen budget. Én je kunt er direct mee aan de slag. Oftewel uren voor een winkelschap staan of je make-up verkeerd aanbrengen hoeft niet meer!

Make-up is geen hogere wiskunde. Zodra je door hebt wat bij jou past zie je er iedere dag stralend uit.

Zelfverzekerd stralen met je make-up? I got you!

Na mijn make-up advies

heb je geleerd hoe je een verzorgde make-up look kunt creëren in korte tijd en met weinig producten. Zodat je make-up nooit meer een struggle is.

weet jij welke producten en kleuren make-up je staat. Zodat je niet meer verdwaald in de drogisterij hoeft rond te lopen.

weet jij WAAROM iets je staat, waardoor je zelf weer make-up durft uit te kiezen en je geen miskopen meer doet.

sta je zonder twijfel voor het make-up schap, waardoor je met plezier make-up koopt en probeert.

voel jij je een mooie vrouw vol zelfvertrouwen, die haar sterke punten goed weet te accentueren.

Boek make-up advies op maat

En word Beautyproof

Inhoud van het persoonlijk advies

De intake - vragenlijst en inventarisatie

Bij mij krijg je geen standaard advies, maar echt make-up advies op maat. Daarom start ik altijd met een inventarisatie van jouw wensen, vragen en huidige make-up routine. Je ontvangt een vragenlijst die je online kunt invullen. Ook vraag ik je om foto’s te sturen, zodat ik alles goed kan analyseren.

Het make-up paspoort

Met alle informatie uit de vragenlijst kan ik aan de slag! Of je nu een BASIC of ON FLEEK pakket boekt, ik kijk aan de hand van jouw antwoorden én natuurlijk je wensen of vragen naar make-up advies dat bij jou past. Ik adviseer geen merken, maar kijk echt naar hoe je met bepaalde kleuren en producten je gezichts- en oogvorm het beste kunt accentueren. En jezelf dus mooi opmaken. Dit komt allemaal samen in het make-up paspoort. Boek je het ON FLEEK pakket? Dan vul ik jouw paspoort in en ontvang je die in een Word document om zelf te updaten wanneer nodig.

 

Het make-up advies

Iedereen is anders. En ieder advies dus ook! Maar na mijn make-up advies kun jij sowieso:

  • een egale basis creëren
  • je ogen laten stralen met de juiste kleur oogschaduw én aanbrengtechnieken
  • je gezichtskenmerken benadrukken met blush, contour en highlight
  • je wenkbrauwen stylen
  • een mooie lip creëren
  • de finishing touch aanbrengen voor een longlasting effect van je make-up

Boek je het make-up advies ON FLEEK pakket?

Dan krijg je deze e-books erbij

E-BOOK 1: Gezichts- en oogvorm bepalen

Alles over de verschillende gezichts- en oogvormen, hoe je bepaalt wat jij hebt en waarom dit belangrijk is te weten.

E-BOOK 2: Kleurtoon & kleurtype bepalen

Alles over ondertoon, huidtint en kleurtypes, wat is het verschil, welke zijn er en hoe bepaal je wat jij bent?

E-BOOK 3: Creëer een egale basis

Hier leer je hoe je een egale basis kunt creëren en met welke producten én technieken je dit het beste kunt doen. Uiteraard nemen we de huidtypes en huidverzorging hierin mee. Ook zit er een color correcting guide in, zodat je met gemak donkere kringen, puistjes of rode plekken kunt wegwerken.

E-BOOK 4: Het geheim van een sprekende ooglook

Ik vertel je de opmaaktips per oogvorm (en oogstand) en deel hét geheim van een sprekende ooglook met je.

Wat anderen zeggen

“Heel erg bedankt voor de super leerzame en gezellige middag! Ik heb echt veel geleerd en veel ideeën en inspiratie opgedaan. Ik ben ook al aan het oefenen, en het lukt steeds beter! Dank je wel voor het make-up paspoort en de e-books, die helpen echt om het nog weer even te herhalen en de make-up weer beter aan te brengen.”

Dionne

“Wat ik fijn vond aan het make-up advies: geen dikke laag plamuur, maar alleen de voor mij benodigde hoeveelheid make-up om mijn gezicht het mooist uit te laten komen. En ook zelf doen, dus leren. Aanrader!”

Paulien

“Ik was zelf erg aan het zoeken naar de juiste foundation. Irene heeft mij hier super goed bij geholpen. Ze heeft mij laten zien waar ik op moet letten en wat bij mijn huid past. Ook heeft ze geholpen bij het leren zetten van nepwimpers. Met haar tips lukte het bijna in 1x!”

Joyce

Wat kost het?

Heb je een vraag?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Beauty begins the moment you decide to be yourself

– Coco Chanel