Make-up call

Uren heb ik zitten oefenen op de perfecte eyeliner wing of het egaal maken van mijn gezicht. Omdat ik niet wist hoe het moest en ik online niet alle antwoorden op mijn vragen kon vinden. Wat had ik het fijn gevonden om even met een visagist te bellen. Dat had mij een hoop tijd gescheeld!

Uiteindelijk heb ik antwoord op mijn vragen gekregen. En dat gun ik jou ook. Waarom zou je je kostbare tijd verspillen met Googlen, terwijl je het ook aan mij kunt vragen?

Herkenbaar?

Z

Je blijft maar met die specifieke vraag zitten

Z

Het kost je enorm veel tijd om het zelf uit te zoeken

Z

Je wil geen hele sessie make-up advies boeken

Z

Je weet niet waar je met je vraag terecht kunt

Van 1 dag mooi opgemaakt, naar altijd beautyproof

 

Dat frustrerende gevoel dat alles het nét niet is. Of dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Wat nou als ik je vertel dat ook jij jezelf mooi kunt opmaken?

Met gemak, zonder ingewikkelde tutorials of een waslijst aan producten. Binnen je eigen budget. Én je kunt er direct mee aan de slag. Oftewel uren voor een winkelschap staan of je make-up verkeerd aanbrengen hoeft niet meer!

Wat kost het?

Ja, ik wil een make-up call!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.