Review Honey Lacquer lipgloss van Max Factor

15 februari 2022 | Make-up

Een lipgloss die verzorgt, genoeg kleur én glans geeft? Dat gaan we testen! Lees hier mijn review van de Max Factor Honey Lacquer lipgloss.

Eigenlijk heb ik nooit lipgloss op, want dat plakt als de neten! Maar tóch was ik erg nieuwsgierig naar de Honey Lacquer van Max Factor via We are Eves. Zou dit dan wel iets voor mij zijn? Hier komt de review! Ik testte de kleur Honey Nude.

Belofte

De Honey Lacquer belooft een drievoudig product: zo gepigmenteerd als een lippenstift, zo hydraterend als een lippenbalsem en zo glanzend als een lipgloss. Dat klinkt als een win-win-win!

Verpakking

De lipgloss zit in een mooie, niet standaard verpakking met een gouden dop. De applicator is precies groot en zacht genoeg om de lipgloss mooi aan te brengen.

De test

Voordat ik iets op mijn lippen doe scrub ik ze altijd even met een lipscrub van Burt’s Bees. Een klein beetje lipvaseline erop en we’re good to go! Ik draai de gloss open en begin met aanbrengen. Ik moet eerlijk zeggen dat het als zachte boter over mijn lippen glijdt! Dat pigment zit ook wel goed, hij geeft een mooie kleur af. Hij doet de naam nude eer aan, want het is precies de kleur van de binnenkant van mijn lippen. Wist je dat je zo je lipstick kan checken? Als er kleurverschil is met de binnenkant, dan is het niet je natuurlijke kleur. Afijn, terug naar de test. Zodra het erop zit voel ik even. Ik haat namelijk plakkende lipgloss. En verrek, deze plakt bijna niet! Dat is goed nieuws, kan ik gewoon in de buurt van mijn kat komen zonder zijn hele vacht op mijn gezicht mee te nemen 😉

Conclusie

Deze gloss doet wat ie belooft. Hydrateert, geeft goede kleur af, glanst als een gloss én plakt niet. Ik heb mijn nieuwe favoriet gevonden hoor!.

Misschien vind je dit ook interessant

0 reacties

Hi beauty!

Hi beauty!

Wat leuk dat je op mijn blog kijkt. Hier deel ik mijn passie voor make-up én handige tips met je. Zodat jij ook ‘beautyproof’ kunt zijn.

Veel leesplezier!

Liefs,
Irene