Review Max Factor False Lash Effect mascara

26 januari 2022 | Make-up

Een mascara die valse wimpers overbodig maakt? Dat gaan we testen! Lees hier mijn review van de Max Factor False Lash Effect mascara.

Mascara is bij mij altijd een ding, ik heb namelijk geen lange, krullende wimpers van nature. Meh! Daarom was ik super benieuwd naar deze mascara. Ontvangen om te testen via We Are Eves. Hier komt de review van de Max Factor False Lash Effect mascara.

Belofte

Volgens de beschrijving is dit de mascara voor perfecte, volle en lange wimpers zonder valse wimpers. Nou dat klinkt goed toch?!

Verpakking en borstel

De mascara ziet er echt fancy uit moet ik zeggen, met de matte, zwarte verpakking! Het borsteltje is precies wat je zou verwachten bij een dergelijke mascara, namelijk korte, wat hardere haartjes die de wimpers separeert.

De test

Volgens het stappenplan gebruik je eerst een wimperkruller, dat heb ik niet gedaan om het product goed te kunnen testen. Dan de False Lash Effect mascara aanbrengen van de wortel tot aan de punt van de wimpers om ze te separeren en volume op te bouwen. Die stap moet je herhalen voor het valse wimpers effect. Nu heb ik die stap wel een flink aantal keer herhaald, omdat ik bij de 1e twee keer te weinig merkte. De mascara Review Max Factor False Effect Mascaraklontert niet en ik krijg ook niet de welbekende ‘spinnenpoten’, dat is positief. Het beloofde grote volume en de lengte vind ik wel wat achterblijven, maar ik ben wel enthousiast over deze mascara en hoe lang deze mooi blijft zitten. Ik merk weinig uitval (korreltjes) of afgeven. Het is een goede tweede naast mijn all time favourite!

Conclusie

Je hebt veel stroken nodig om meer volume en lengte te creëeren zoals de mascara belooft. Maar overall ben ik enthousiast over het effect en de draagduur van deze mascara!

Wil je de mascara zelf ook proberen? Je koopt ’em hier: Max Factor False Lash Effect mascara.

Laat je even weten hoe de mascara bij jou staat?

Misschien vind je dit ook interessant

0 reacties

Hi beauty!

Hi beauty!

Wat leuk dat je op mijn blog kijkt. Hier deel ik mijn passie voor make-up én handige tips met je. Zodat jij ook ‘beautyproof’ kunt zijn.

Veel leesplezier!

Liefs,
Irene