Mijn verhaal

Mijn naam is Irene Boersma. Een make-up adviseur met een missie! Ik help vrouwen zoals jij te ontdekken hoe je jezelf kunt opmaken op een manier die bij jou past. Of je nu veel ervaring hebt met make-up of niet. Na jaren opmaken, diverse blije bruidjes en fotoshoots later weet ik wat werkt. En uiteraard ook wat niet.

Met persoonlijk advies, workshops en (online) trainingen leer ik jou wat je staat en welke producten en tools je daar voor nodig hebt. Oftewel: beautyproof te zijn!

Wil je meer over mij weten?
Lees dan gauw verder!

Over mij

Volgens mij was ik 13 jaar toen ik mijn eerste mascara kocht. Dat hele make-up gebeuren vond ik niet zo interessant. Althans dat dacht ik. Eigenlijk had ik gewoon weinig kennis, waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. Maar dat realiseerde ik me later pas.

Ik heb alles wel zo’n beetje geprobeerd: parelmoer oogschaduw, mousse foundation en een felle blush. Gecombineerd met mijn gevoelige en acne huid kan ik je vertellen dat niet alles even succesvol uitpakte. Eén voordeel is dat ik je precies kan vertellen welke fouten je niet moet maken.

Hoe ben ik dan zo’n fan geworden? Nou gewoon, door te doen! En dat klinkt hartstikke cliché, maar het is hetzelfde als je summerbody. Die komt ook niet vanzelf.

Ontstaan Beautyproof

Make-up is inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Bruiloften, fotoshoots, feestjes. Super leuk! Op een gegeven kreeg ik steeds vaker vragen. Over mijn eigen make-up, maar ook of ik advies kon geven. Eenmaal aan het adviseren merkte ik hoe ontzettend leuk ik dat vind. En zo is Beautyproof ontstaan!

Mijn missie is echte beauty creëren. Van één dag mooi opgemaakt, naar altijd beautyproof. Geen ingewikkelde tutorials of een hele waslijst aan producten. Gewoon door de producten en technieken te gebruiken die bij jóu passen. Wil jij dat ook? Bekijk dan hieronder het aanbod!

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Coco Chanel

Waarmee kan ik je helpen?

Persoonlijk make-up advies

 Je krijgt advies op maat. We kijken bijvoorbeeld naar je huidtype, ondertonen, kleur haar en oogvorm. Aan de hand daarvan geef ik je tips voor de juiste producten. Zodat je de make-up kunt dragen die het beste bij je past. 

Make-up call

Zit je met een specifieke vraag waar je mijn hulp wel bij kan gebruiken? Boek dan een make-up call en vraag me de hemd van het lijf!

Visagie

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een visagist? Of heb je een feestje of fotoshoot en wil je mooi opgemaakt worden? Boek mij dan als visagist.

Ontmoet me op social media

Hier deel ik regelmatig tips, productreviews en how to’s. En dat allemaal met een flinke dosis positiviteit. Zie ik je daar?

Wimperserums die werken en waarom andere niet

Waarom kreeg ik niet die lange en volle wimpers zoals de verpakking beloofde? Ik vertel je alles over wimperserums die...

Welke oogvorm heb ik en waarom is dit belangrijk?

De vraag die je niet wist die je zou stellen: welke oogvorm heb ik? Ik vertel je hoe je achter het antwoord op die...

Welke make-up past bij mij? Hier 5 tips

Veel make-up producten die je kocht zijn stuk voor stuk in de prullenbak beland. Hoe voorkom je dat? Door precies te...

Goede mascara of een teleurstellend mysterie?

Wat een leuk pakketje in de brievenbus: een mystery cosmeticaproduct! Deze week mocht ik een blind mascara testen via...

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks de laatste nieuwtjes, beautytips én meer over mijn werk in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan!

Je bent ingeschreven!

Pin It on Pinterest