Welkom bij Beautyproof!

2 december 2020 | Nieuws

Oh wat vind ik dit spannend: de website van Beautyproof is online! Hier kun je make-up advies boeken én handige tips lezen. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Wat begon als een beetje make-uppen voor de fun is inmiddels overgegaan in een missie: echte beauty creëren. Ik help vrouwen om de make-up te dragen die bij ze past. Oftewel: van 1 dag mooi opgemaakt, naar altijd beautyproof! Ben je benieuwd wat mijn eerste make-up product was? Dat lees je in mijn verhaal.

Echte beauty

Echte beauty is voor iedereen anders. Waarom? Het gaat om jou! Niet om of je lijkt op het schoonheidsideaal of dat je de blauwe oogschaduw draagt die in de mode is. Maar met welke kleuren jouw ogen eruit springen of welke blush jou laat stralen. Dat is allemaal afhankelijk van jouw gezicht, je ogen, je wenkbrauwen, je jukbeenderen….you get the point. Echt beauty is voor mij het accentueren van je sterke punten. En die sterke punten gaan we dus samen ontdekken!

Advies met korting

Naast de blogs hier de en tips op mijn Instagram kun je natuurlijk ook persoonlijk make-up advies bij mij boeken. En het goede nieuws is: om de start van Beautyproof te vieren doe ik je iets cadeau. De eerste 4 die make-up advies of een make-up call boeken krijgen 40% korting. Wees er dus snel bij! De actie loopt t/m eind december 2020.

Wil je eerst even met mij bellen of mailen? Laat dan hier je berichtje achter.

Spreek ik je snel?

Misschien vind je dit ook interessant

0 reacties

Hi beauty!

Hi beauty!

Wat leuk dat je op mijn blog kijkt. Hier deel ik mijn passie voor make-up én handige tips met je. Zodat jij ook ‘beautyproof’ kunt zijn.

Veel leesplezier!

Liefs,
Irene