Visagie

Woon je in de omgeving van Veghel, ga je trouwen en ben je op zoek naar een visagist voor een mooie bruidsmake-up? Of heb je een feestje of fotoshoot en wil je opgemaakt worden? Ik help je graag!

Lees verder om te zien wat je aan visagie bij mij kunt boeken. Ik heb veel verschillende dingen gedaan, van bruidsvisagie tot visagie voor fotoshoots. En hoewel ik geen haarstylist ben, doe ik dat er ook nog af en toe bij. Benieuwd naar mijn werk? Hieronder vind je een greep uit wat ik zoal gedaan heb.

Waarmee kan ik je helpen?

Bruidsmake-up

Je gaat trouwen! Dat betekent dat je iemand zoekt om je make-up te doen. Of dat nu een naturel look is zoals het bruidje hierboven of een iets meer glam look. Ik doe niet alleen bruidsmake-up, maar kan ook de make-up van je (schoon)moeder, zus of een vriendin verzorgen.

Proefsessie

Ruim voor de grote dag plannen we een proefsessie bij mij in Apeldoorn. We gaan samen kijken naar wat voor bruidsmake-up je wil en wat je mooi staat. Neem vooral plaatjes mee!

Touch-up

Het is mogelijk om een touch-up bij te boeken, dan blijf ik op je grote dag iets langer om je bruidsmake-up bij te werken voor bijvoorbeeld de bruidsfoto’s of het feestje.

Opmaken voor een feestje

Mooi opgemaakt naar dat feestje gaan, wie wil dat nou niet? Nu kun je allerlei tutorials kijken over feest make-up, maar je kunt ook gewoon een visagist boeken!

Naturel of glam

Of je nu voor een naturel of glam look gaat of iets er tussenin, ik denk graag met je mee. Laat vooral plaatjes zien van wat je in gedachten hebt. Dan kijkenwe samen naar hoe jouw gewenste look kunnen creeren op de manier die het beste bij je past.

Haar opsteken

Wil je ook iets met je haar doen? Dat kan ik voor je opsteken! Op de foto hierboven heb ik aan beide zijden een vlecht gemaakt die uitkomen in een lage knot.

Visagie voor een fotoshoot

Je hebt een fotoshoot gepland of bent uitgenodigd voor een fotoshoot, bijvoorbeeld met familie. En je weet niet zo goed wat je met je make-up aan moet. Daar help ik je graag mee!

Moodboard

Als je echt een solo shoot wil doen zoals hierboven dan raad ik je sowieso aan om plaatjes te verzamelen. Het is goed om een beeld te hebben van wat je wil. Houd er wel rekening mee dat ieder gezicht verschillend is en dat sommige dingen bij jou anders uitpakken.

Touch-up

Het is mogelijk om een touch-up bij te boeken. Dan blijf ik wat langer op de shoot om je make-up bij te werken. Handig als je heel veel foto’s gaat maken!

Werkgebied: binnen een staal van 25km om Apeldoorn (buiten Apeldoorn reken ik een kilometervergoeding van € 0,29 p/km).

Wat anderen zeggen

“WOW ik keek in de spiegel en dacht: wat een fotomodel! Mijn ogen sprongen er zo mooi uit. Iedereen zei die dag dat ik zulke mooie ogen had.”

Sandra

“Irene wist precies de naturel look te creëren die ik graag wilde voor mijn bruiloft! Ook heeft ze me tips gegeven en verteld welke kleur oogschaduw bij me past.”

Inge

“De foto’s zijn heel mooi geworden. We (en de klant) zijn er blij mee, dankjewel voor jouw bijdrage!”

Margje

(Bureau JEEN)

Mijn werk

Make-up daggast

Ik heb een vraag:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.